Новини

Район Березняки тепер теж має свої ЗооКомплекси!

Морози та снігопади нам не завада! Завдяки сучасним технологіям ми можемо встановлювати #ЗООКомплекс і в негоду і в мороз, спеціальний розчин дозволяє конструкції міцно триматися в землі.

Минулої п'ятниці ми встановили два #ЗООКомплекс в районі Березняки за адресою Шумського 1 та 1б на замовлення місцевих жителів, котрі давно мріяли про інфраструктуру культурного вигулу біля своїх будинків.

6
Цікаво, що мешканці проводили виховувальну роботу ще до встановлення комплексів розклеївши об'яви з проханням прибирати за своїми улюбленцями у місцях вигулу тварин.
Така робота є невід'ємною частиною створення інфраструктури, адже все починається саме з відповідального власника, котрий усвідомлює необхідність прибирати за своїм улюбленцем та поважає навколишнє середовище.
1
 
Ми вдячні, що ви обрали #ЗООКомплекс ! Тепер навесні Ваші галявини будуть чистими!
Нагадуєм, що 25-26 числа буде прохидити виставка від КСУ Шанс, де ми як зазвичай будемо підтримувати чистоту та роздавати пакети. Також ви зможете придбати наші екологічно-чисті пакети для прибирання за вашими вихованцями #Бомбосхованка і отримати консультації щодо пакетів, конструкції та співпраці!
 
2
 
3
viber image