Новини

3-4 грудня відбулась найбільша в Україні виставка собак

3 та 4 грудня в Міжнародному виставковому центрі відбулась найбільша в Україні міжнародна виставка собак усіх порід "Київська Русь" та "Кришталевий кубок України - 2016". Учасники виставки прибули з Туреччини, Нідерландів, Білорусі, Чехії, Латвії, Польщі та з усієї України. На виставці було представлено понад 260 порід чотирилапих улюбленців, а загалом їх існує приблизно 360 порід, тож маштаб виставки був невимовний. Більше ніж учасників було відвідувачів, котрі з цікавісттю розглядали тварин та вболівали за улюбленців під час змагань.

4

В перший день виставки відвідувачам вдалось побачити такі породи: Аляскинский маламут, Американский кокер-спаниель, Бульдог, Бордосский дог, Бульмастиф, Джек рассел терьер, Тибетський мастиф, Руський той, Самоїд, Сибірский хаскі, Чау чау та Кане корсо. Також в програмі були танці власників тварин та їх улюбленців різних порід, аджиліті - найактивніший вид змагань, собака має подолати смугу перешкод за домопогою власника котрий її направлає і все це на час, тож потрібно бути дуже спритним та швидким, не лише собаці, а й господарю.

2

На завершення першого дня виставки учасникі та глядачі побачили ще парад вишиванок, шоу-програму, собачий фристайл та унікальне дійство - каністерапія - особливий метод лікування та реабілітації під час котрого використовують спеціально підготовлених та навчених собак. Каністерапію можна використовувати як психотерапевтичну методику вона допомагає покращити розумові та емоційні здібності, покращує рухові функції та моторику, а також цей метод допомагає пізнавати світ людям з особливостями розвитку. 

5

На другий день виставки - 4-го грудня продовжився порад вишиванок та змагання в рингах. Відбувся конкурс "Юний хендлер" - молоді хендлери показували свої вміння вправлятися з улюбленцями. Також відбувся конкурс аджиліті та обідієнс. Закривав виставку неймовірний парад чемпіонів, всі переможці з рингів пройшлися гордою ходою по сцені разом зі своїми хендлерами.

А ми як зазвичай спонсорували чистоту на цьому наймаштабнішому кінологічному заході. Впродовж виставки було безкоштовно роздано більше 5 тисяч пакетів. Учасники з радісттю розбирали #Бомбосхованка та просили ще!

1

3

6